Despre noi

 

Hainutele “Pepenasul” sunt create in micul nostru atelier de croitorie si broderie. Confectionam hainute pentru copii dar si pentru parinti, create dupa placul si gustul fiecaruia. Specificul atelierului nostru este ca putem crea articole de imbracaminte la comanda si personalizate.

Tricourile aniversare pentru copii sunt brodate cu numele copilului, cifra aniversara si un personaj/o imagine preferata. Acesta poate sa fie brodat cu orice text/expresie pe care o doreste clientul. De asemenea putem crea si alte imagini sau personaje care nu se afla disponibile in magazin. Tricourile aniversare sunt disponibile si pentru parinti, asortate, cu aceeasi tematica, avand brodata o expresie (de ex. “mamica fericita”, “mama norocoasa”, “mama mandra”) si o cifra brodata ( “ de 3 ani”),, cifra fiind asortata cu tematica aleasa pentru tricoul copilului.

Fustele create in atelierul nostru pot fi confectionate in modele variate si din  materiale variate. Tipurile de modele existente in magazin, create la comanda, pe marimea clientului, sunt: fuste din tul incretit  cu panglica, fuste din tul fin princess, foarte bogate, fuste din fasii de tulle tare, create pentru serbari sau  carnaval si rochite din fasii de tulle tare, avand un top elastic sau crosetat, accesorizat cu fundite sau flori.

Accesoriile vor intregi tinuta fetitelor, facandu-le sa apara ca desprinse din povesti. Accesoriile pe care le puteti comanda, sunt: bentite de par asortate cu tematica tinutei, ciorapei cu fodrite, margele, bratari si lantisoare cu medalioane (cu personajul favorit).