Set trio Garda felina

149,00 lei

Set  Trio Garda felina este compus din tricoul pentru copil, tricoul pentru mama si tricoul pentru tata. Toate cele trei tricouri sunt brodate in aceeasi tematica. Tricoul pentru copil contine trei elemente: prenumele, un personaj/o imagine brodata si cifra aniversara, brodata in culorile personajului. Tricourile pentru mama/tata contin formula “mamica/mama fericita”, “,mamica mandra”, “tatic fericit”, “tatic/tata mandru” la alegere si cifra aniversara a copilului brodata in culorile personajului de pe tricoul copilului (“de 5 ani”).

Golește

Vârsta Brodată *

Numele Brodat *

Set trio Garda felina

Set Trio Garda felina este compus din tricoul pentru copil, tricoul pentru mama si tricoul pentru tata. Toate cele trei tricouri sunt brodate in aceeasi tematica. Tricoul pentru copil contine trei elemente: prenumele, un personaj/o imagine brodata si cifra aniversara, brodata in culorile personajului. Tricourile pentru mama/tata contin formula “mamica/mama fericita”, “,mamica mandra”, “tatic fericit”, “tatic/tata mandru” la alegere si cifra aniversara a copilului brodata in culorile personajului de pe tricoul copilului (“de 5 ani”). Tricourile pot contine si alte expresii, dupa imaginatia fiecaruia. Setul trio se realizeaza pe tricouri albe simple dar se pot alege si alte culori. Se poate alege alt tip de tricou de exemplu polo, pretul setului fiind mai mare.

 

Termen de livrare 5-7 zile

 

Mărime

0-3 luni (62), 12-18 luni (86), 18-24 luni (92), 2-3 ani (98), 3-4 ani, 3-6 luni (68), 4-5 ani, 5-6 ani, 6-7 ani, 6-9 luni (74), 7-8 ani, 8-10 ani, 9-12 luni (80)

Mărime mama

L, M, S, XL

Mărime tata

L, M, S, XL

Cod Produs: 301 Categorie: