Tricou Elsa

59,90 lei

Tricou Elsa pentru copii este brodat cu numele copilului, cifra aniversara si un personaj/o imagine preferata. Acesta poate sa fie brodat cu orice text/expresie pe care o doreste clientul. De asemenea putem crea si alte imagini sau personaje care nu se afla disponibile in magazin.

Golește

Vârsta Brodată *

Numele Brodat *

Tricou Elsa

Tricou Elsa pentru copii este brodat cu numele copilului, cifra aniversara si un personaj/o imagine preferata. Acesta poate sa fie brodat cu orice text/expresie pe care o doreste clientul. De asemenea putem crea si alte imagini sau personaje care nu se afla disponibile in magazin. Culorile sau texturile cifrei sau imaginii pot fi diferite: de exemplu putem broda cifra aniversara in culoarea albastra, mov, argintie, etc. si putem alege ca cifra sa contina materiale de diferite texturi: de  exemplu material gliter (care straluceste foarte tare) sau material cu paiete sau bumbac unicolor/cu imprimeuri. De aceea, atunci cand comandati, va rugam sa specificati in mesaj, aceste detalii. Dupa fiecare comanda, noi vom reveni cu un telefon pentru confirmarea comenzii, moment in care de asemenea puteti sa ne precizati toate detaliile cu privire la culori, texturi si text.

Termen de livrare 5-7 zile

 

Mărime

0-3 luni (62), 12-18 luni (86), 18-24 luni (92), 2-3 ani (98), 3-4 ani, 3-6 luni (68), 4-5 ani, 5-6 ani, 6-7 ani, 6-9 luni (74), 7-8 ani, 8-10 ani, 9-12 luni (80)

Cod Produs: 401 Categorie: