Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie toate clauzele in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii.

Patricia Maya Tex Srl, forma juridica organizata in baza legii romane, cu sediul in loc. Vadu Crisului, nr. 827, jud. Bihor, CUI 38110442, Nr. Reg. Com. J5/2355/2017.

SITE – Domeniul pepenasul.ro; prin intermediul acestuia clientul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre Patricia Maya Tex Srl

Informatiile publicate pepenasul.ro sunt informatii de interes general despre Patricia Maya Tex Srl, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de interes pentru clienti. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Patricia Maya Tex Srl este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala, prevazute de legislatia in vigoare.

Clientul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Declinarea responsabilitatii

Patricia Maya Tex Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile expuse pe site.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Garantiile si disponibilitatea produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului pepenasul.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

Patricia Maya Tex Srl NU garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Patricia Maya Tex Srl isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului pepenasul.ro, incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Patricia Maya Tex Srl  si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Patricia Maya Tex Srl  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Date personale

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. si nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul pepenasul.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna.

Frauda

Patricia Maya Tex Srl nu solicita Clientilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul firmei. Patricia Maya Tex Srl isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

– de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre firma catre Client.

– de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

LIVRARE

Livrarea se face prin FAN CURIER, costul fiind de 20 lei cu plata ramburs sau prin POSTA ROMANA, costul fiind de 13 lei cu plata ramburs. Hainutele se realizeaza la comanda, timpul de executare fiind de aproximativ 5 zile lucratoare, cu exceptia perioadelor aglomerate ale anului (de sarbatori), cand timpul de executie poate fi mai mare. Timpul de livrare este de 24-48 de ore cu Fan Curier si 2-3 zile cu Posta. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 400 lei. Va rugam sa ne specificati daca aveti o urgenta si vom incerca o livrare rapida.

Livrarea in jurul lumii (Europa, America de Nord si Sud, Australia, Asia, Africa) se face prin Posta Romana, (5-14 zile).

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dvs este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii / circumstante independente de vointa noastra:
– blocaje rutiere (caderi de copaci, stânci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei

– caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus.
– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc

– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc

– nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti